Strast je luksuz, ki si ga lahko privoščite

delovanje_sex_poželenje

delovanje_sex_poželenje

BoudoirDreams® je naravni
luksuzni spolni stimulant v obliki
kapsule ali žvečilnega gumija v petih
različnih sestavah, treh posebej za
moške in dveh namenjeni ženskam.
BoudoirDreams® je prva prestižna
znamka tovrstnih izdelkov zaradi
izbora zelo redkih in izjemno
kakovostnih sestavin naravnih
zelišč.


BoudoirDreams® je registriran in prijavljen kot prehransko dopolnilo
na Ministrstvu za zdravje Slovenije in je testiran izdelek v skladu z EU direktivami.


BoudoirDreams® je naravna alternativa, za katero uporabniki pravijo, da je učinkovita in hkrati brez stranskih učinkov. naprodaj brez recepta.


učinkovitost izdelka lahko varira od osebe do osebe! lahko se pripeti, da izdelek na vaše telo ne bo deloval enako učinkovito. čas začetka in trajanje delovanja izdelka je odvisna od primera do primera.

Mnenja Uporabnikov

Jurc
Pozdravljeni, z izdelkom Intenzivna kapsula sem zelo zadovoljen. Saj kaj takšnega nisem pričakoval. Sicer je to prvič da sem poskusil kakrsnkoli stimulans,.. Intenzivno je resnično mila beseda za to kaj sva jaz in moja draga doživljala, morda bi lahko dodali še kaksno drugo besedo . Kot sem napisal naročam še žensko kapsulo tabletko da ne bo nihče prikrajsan in da vidim če bo podobno kot pri meni.

Mišo
Punca me je presenetila za obletnico z darilom z intenzivnimi kapsulami. Sama je vzela žvečilni čigumi,. Tako super sva se imela kot na prvem zmenku, le da sva tokrat uživala dolgo v noč in še naslednje dni,..

Ana 32
Vzela sem žvečilni čigumi in sem uživala cel dan. Moj dragi je rekel da sem bila zelo pohotna. Še se vrnem.

Roberto
Spoznal sem novo punco, in vzel kapsule for HIM, .. Počutil sem se kot bog sexa ! Komaj čakam da ponovim.

Žiga 40 l
Z žvečilnim gumijem sem izredno zadovoljen. Za razliko od podobnih produktov iz Slovenskega tržišča ter tudi ostalega evropskega mi do sedaj najbolj ugajal vaš produkt. Predvsem me navdošuje da nisem imel nikakršnih stranskih občutkov po zaužitju, pa enostaven je za uporabo saj je žvečilna a ne :) Njegovo hitro delovanje pa me tudi v najbolj kočljivih situacijah ne pusti na cedilu. Prava žvečilka za gurmane :)

Princesa
Uživam ob čigumijih. Reklamo sem videla v reviji. Embalaža je fantastična. Najboljši ste !

Suzi 47
Probala sem kapsule in nisem prej vedela, da lahko doživim take orgazme. Od zdaj naprej je BD moj hobi !

Špela
Kolega je bil pravi pacek. S seboj je prinesel in mi ponudil kapsule. Vzela sem dve hkrati. Čez dobre pol ure sem začutila željo po sexu… Čeprav je bil le kolega sva se znašla ob norem sexu.. Le da je njega zmankalo po dobrih dveh urah :) Tako da sem morala čez vikend najti zamenjavo :) . Pišem ker sem od zdaj naprej vaša zadovoljna stranka.

Fantom 25 L
Boudoir Dreams je moj skriti konjiček. Začel sem iz firbca in zdaj me je čisto prevzel. Ni boljšega ! Le tako naprej,…

Simon 55
Eksperimentiral sem z kapsulami in žvečilnimi čigumiji vse mi je zelo všeč. Vsak izdelek drugače občutim. Žvečilni čigumi je hiter in pravi za tisti dan. Pri kapsuli si polepšam še kakšen dan več. Intenzivna je moja vikend simpatija.

Cigara
Boudoirdreams je prava zadeva za prave zabave,.. Z ženo sva prerojena.. Z ženo sva stalna uporabnika in priporočava vsem .

Vila
Všeč mi je, da obstaja tako dober izdelek. Ker mi je popolnoma spremenil moje intimno življenje. Uživam kot še nikoli.

Dejan
Sem kupil zase in za ženo kapsule. Probal sem tudi druge produkte in tukaj se bom še vračal. Oba sva zelo zadovoljna. Žena še posebej,..

Leon
Naročil je prišlo hitro in diskretno. Presenetil me je izdelek že v štartu. Mislil sem, da sem dobil parfum ob pogledu na škatlo. Notranjost me je še bolj presenetila. Všeč mi je škatlica, ker je diskretna in jo imam lahko povsod s seboj. Sam užitek ob testiranju je nepopisljiv. Boudoir Dreams preseneti od začetka do konca.

Midva
Z ženo sva vzela kapsule za vikend. Imela sva se super !

© 2013 - 2014 Boudoirdreams. Vse pravice pridržane.
Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo piškotkov.
x